CAIXES DE FUSTA - EMBALATGES ARTESANS, S.L.

ELS NOSTRES INICIS COM A FUSTERIA ES REMONTEN A ABANS DE L´ANY 196O. DESDE LLAVORS I DESPRÉS DE DIFERENTS ETAPAS PODEM DIR QUE ENS AGRADA LA NOSTRE FEINA. PROCUREM FER LO MILLOR QUE SABEM FER : TREBALLAR PER ELS NOSTRES CLIENTS.


LA FUSTA

NOBLE ELEMENT QUE ENS DONA LA NATURA. LA NOSTRA FUSTA NEIX EN DIFERENTS PLANTACIÓNS DEL CENTRE DE GALICIA, TOTA LA FUSTA QUE UTILITZEM PROVÉ ÚNICAMENT DE PLANTACIÓ CONTROLADA AMB TRACTAMENT TÉRMIC APTE PER US ALIMENTARI I AMB LA CORRESPONENT CERTIFICACIÓ FITOSANITARIA I.P.P.C./ H.T.

EL COMPROMIS

LA NOSTRA CASA JA VÁ APOSTAR DECIDIDAMENT PER L´US DE LAS ENERGIES RENOVABLES A FINALS DE L´ANY 1999, AMB UNA INSTALACIÓ PIONERA, OBTENIN EL RECONEIXEMENT PER PART DE L´INSTITUT CATALA DE LA ENERGIA DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA A L´ANY SEGUENT. ACTUALMENT, A TRAVES DE LA NOSTRA PROPIA PLANTA DE ENERGIA SOLAR FOTOVOLTAICA GENEREM MES ENERGIA DE LA QUE CONSUMIM, REVERTIN AQUEST DIFERECIAL PER EL CONSUM DEL MUNICIPI.

LA GESTIÓ

EL NOSTRE SISTEMA DE TREBALL ES CONSECUENT AMB LES NECESITATS DE CADA CLIENT DE MANERA RÁPIDA I EFICAZ. ESTABLIM UNS PLAÇOS D´ENTREGA REALS I AJUSTATS. ENS OCUPEM DE TOTA LA PART GRÁFICA, DE RETOLACIÓ I DE DISSENY.

LA FEINA

LA NOSTRA FEINA ES FÁ MECANICAMENT I A MÁ A PARTS IGUALS. TOTAS LAS NOSTRES CAIXAS SON UNICAS. PERSONALITZEM GAIRE BÉ TOTS ELS PRODUCTES QUE FEM I ENS ADAPTEM A LES NECESITATS ESPECIFICAS DE CADA CLIENT.

ELS RESIDUOS

TOTS EL RETALLS I SOBRANTS (JA MINIMITZATS DE PER SÍ) QUE GENEREM SON ABOCATS EN CONTENEDORS ESPECIFICS PER EL SEU RECICLATGE. TOT EL ENSENALL PRODUIT ES DEGUDAMENT ENSACAT I APROFITAT PER EL SEU US COM A BASE A LES GRANJES DE CRIA D´AUS.

LA LOGISTICA

PART MOLT IMPORTANT. DISPOSEM DE AMPLIS ESPAIS PER REGULAR I ENMAGATZEMAR LAS SEVAS COMANDAS. ESTEM OBERTS A CUANSEVOL PROPOSTA. TAN BÉ DISPOSEM DE UN AMPLI STOCK PERMANENT DELS MODELS DE CAIXA MES HABITUALS.

                                                                         Com generem energia      Videos al nostre canal       

                                                                                   TORNAR